
Ainekset
kaalia
vettä
suolaa
kasvisliemijauhetta
sipulia
porkkanaa
jauhelihaa
mustapippuria
paprikajauhetta
jauhelihamaustetta
Helmi-suurimoita
Valio Koskenlaskija Murennettua juustoa (1/2 pussia)
laktoositonta ruokakermaa
kaprista
juustoraastetta
Cabbage Casserole
cooking, lactose free, gluten free
Valmistus
1. Paloittele kaali ja raasta porkkanat. Hienonna sipuli.
2. Hauduta kaalia ja sipulia kasvisliemijauheella ja suolalla maustetussa vedessä, kunnes kaali pehmenee. Jätä neste kaalin joukkoon.
3. Ruskista jauheliha ja mausta mustapippurilla, paprikajauheella ja jauhelihamausteella.
4. Laita kaali-sipuliseos ja porkkanaraaste voideltuun uunivuokaan. Yhdistä loput ainekset (jauheliha, kaprikset, Helmi-suurimot, Koskenlaskija sekä ruokakerma) ja lisää seos voideltuun uunivuokaan hyvin sekoittaen. Ripottele päälle juustoraastetta.
5. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 1 tunti.