
Ainekset
Kakku
margariinia
sokeria
munaa
vehnäjauhoja
Kolmen Konstin perunajauhoja
leivinjauhetta
vanillliinisokeria
kuorellista appelsiinimarmeladia
Kuorrutus
appelsiinin raastettu kuori
appelsiinin mehua
margariinia
tomusokeria
vanilliinisokeria
kaakaojauhetta
Chocolate Cake
desserts, baking
Valmistus
1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.
2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.
3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.