img

Ainekset

  • Kakku
  •   margariinia

  •   sokeria

  •   munaa

  •   vehnäjauhoja

  •   Kolmen Konstin perunajauhoja

  •   leivinjauhetta

  •   vanillliinisokeria

  •   kuorellista appelsiinimarmeladia

  • Kuorrutus
  •   appelsiinin raastettu kuori

  •   appelsiinin mehua

  •   margariinia

  •   tomusokeria

  •   vanilliinisokeria

  •   kaakaojauhetta

Chocolate Cake


desserts, baking

Valmistus

1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.

2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.

3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.

  • fb1
  • twit