img

Ainekset

  •   maitoa

  •   Helmi-suurimoita

  •   kananmunaa

  •   maitoa

  •   gluteenitonta jauhoseosta

  •   kanelia

  •   vaniljasokeria

  •   suolaa

  •   juoksevaa margariinia

  •   sokeria

Pancake


desserts, gluten free

Valmistus

1. Keitä Helmi-suurimopuuro pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Anna puuron jäähtyä hieman ja lisää joukkoon munat, maito, gluteeniton jauhoseos, kaneli ja vaniljasokeri. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää vielä suola sekä juokseva rasva. Lisää halutessasi sokeri.

3. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jos haluat paksun pannukakun, laita taikina yhdelle uunipellille ja jos haluat ohuen, jaa kahdelle pellille.

4. Paista 225-asteisessa uunissa, keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna pannukakun vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa hillon kanssa.

  • fb1
  • twit