img

Ainekset

  • 125 g  margariinia

  • 1 1/4 dl  sokeria

  • 1 dl  vehnäjauhoja

  • 1/2 dl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 2 dl  kaurahiutaleita

  • 1 tl  leivinjauhetta

  • 1/2 dl  Marianne-makeisrouhetta

  • 2 rkl  kuohukermaa

  • 1 rkl  siirappia

Kaurakeksit

noin 40 kpl
jälkiruoat, leivonta

Valmistus

1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita joukkoon lopuksi kerma ja siirappi.

2. Nostele taikinasta kahdella lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille. Jätä tilaa leviämiselle. 
Paista 175 asteessa 8–10 minuuttia.

  • fb1
  • twit