Kuluttajatuotteet

Perunajauhoilla ja Helmi-suurimoilla teet helposti niin maistuvaa arkiruokaa kuin kielen mukanaan vieviä juhlaherkkujakin! Kuluttajatuotteemme löydät päivittäistavarakaupan valikoimista.

img

Kolmen Konstin perunajauhot

Kolmen Konstin perunajauhot kuohkeuttaa makeat leivonnaiset, ja ruuanlaitossa se on erinomainen suuruste. Kaikille tuttu marjakiisseli onnistuu takuuvarmasti. perunajauhoilla.

Pakkauskoko: 500 g

Tuotekortti
img

Luomu perunajauhot

Luomuperunajauhojen raaka-aine, luomutärkkelysperuna, on tuotettu ilman väkilannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Luomuperunajauhoilla valmistat kastikkeen, suurustat kiisselin ja pyöräytät vaikkapa täytekakun.

Pakkauskoko: 500 g

Tuotekortti
img

Helmi perunasuurimot

Helmi-puuro on monelle tuttu jo vuosien takaa. Suurimot on valmistettu ensiluokkaisesta perunatärkkelyksestä. Herkullisen puuron voi keittää tavalliseen maitoon tai kasvimaitoon. Kannattaa kokeilla vaikkapa kauramaitoa!  Valmista perunasuurimoista maukkaat teeleivät tai jälkiruokavanukas, laita niitä kaalilaatikkoon sitomaan nestettä tai lisää pannukakkutaikinaan. Perunasuurimoista on moneksi ja takuulla gluteenittomasti!

Pakkauskoko: 400 g

Tuotekortti

Elintarviketeollisuuteen ja suurkeittiöihin

Ravintoloiden, suurkeittiöiden ja elintarviketeollisuuden käyttöön toimitamme puhtaat suomalaiset perunajauhot suuremmissa pakkauksissa, myös bulk-toimitukset.

img

Perunajauhot

Perunajauhot on tuttu, perinteinen ja taatusti kotimainen tuote. Perunajauhot sopii monipuolisesti ruuanlaittoon ja leivontaan ja sen  paras ominaisuus elintarvikekäytössä on veden sitominen.

Pakkauskoko: 25 kg

Tuotekortti
img

Luomu perunajauhot

Luomuperunajauhot on valmistettu luonnonmukaisesti ja laadukkaasti kotimaisesta luomutärkkelysperunasta.  

Pakkauskoko: 25 kg

Tuotekortti
img

Perunaproteiini

Finnamyl Perunaproteiinin vahvuuksia ovat neutraali maku ja korkea proteiinipitoisuus (yli 80% kuiva-aineessa). Sillä saa helposti lisättyä tuotteen proteiinipitoisuutta.

Ota yhteyttä

Muut tuotteet

img

Rehulaatuinen perunaproteiini

Finnamyl Oy:n tuottama rehulaatuinen perunaproteiini soveltuu hyvin yksimahaisten eli esimerkiksi sikojen ja lemmikkieläinten ruokintaan. Sillä voidaan tasapainottaa rehun aminohappokoostumusta. Käytännössä on saatu myös viitteitä lihakkuuden paranemisesta, kun sikojen ruokinnassa on käytetty perunaproteiinia. 

Perunaproteiinia valmistetaan sekä tavanomaista että luomulaatuista. Luomulaatuisen perunaproteiinin tuottajana Finnamyl on yksi harvoista koko maailmassa. Finnamylin perunaproteiini on kuivaa jauhetta, joka on pakattu 1000 kg suursäkkeihin. Sen kuiva-ainepitoisuus on vähintään 89 % ja proteiinipitoisuus kuiva-aineessa vähintään 80 %. 

Tällä kotimaisella kasvivalkuaisella voidaan korvata tuontisoijaa ja samalla lisätä valkuaisomavaraisuuttamme. Logistiikka on myös helpompi järjestää kun on kotimainen toimittaja.

Perunarehu

Tärkkelysprosessin sivutuotteena syntyy kuitujae, jonka markkinoi karjatiloille Viljelijän Berner.

Tuotekortti

Soilfood Boost NPKS

Perunan solunesteestä haihdutettu orgaaninen luomulannoite. Myynti ja markkinonti Soilfood Oy.

Sertifikaatit