img

Ainekset

  • Ainekset
  • 1 kg  keräkaalia

  • 6 dl  vettä

  • 2 tl  suolaa

  • 400 g  jauhelihaa

  • 100 g  sipulikuutioita (pakaste)

  • 1 1/2 dl  Helmi-perunasuurimoita

  • 2 dl  ruokakermaa

  • 1 rkl  siirappia

  • 3/4 tl  mustapippuria

  • 1/2 tl  suolaa

Jauhelihakaalilaatikko

8-10 hlöä
ruuanlaitto, gluteeniton

Valmistus

1. Hauduta suikaloitu kaali suolalla maustetussa vedessä pehmeäksi. Jätä neste kaalin joukkoon.

2. Ruskista jauheliha pannulla.

3. Yhdistä ainekset ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 1 tunti. Tarjoa lisäkkeenä puolukkahilloa.

  • fb1
  • twit