img

Ainekset

  • Täyte
  • 2 prk  ananasmurskaa (á 227/135 g)

  • 400 g  maustamatonta tuorejuustoa

  • 1/2 dl  sokeria

  • munaa

  • 1 tl  vanilliinisokeria

  • Muruseos
  • 5 1/2 dl  vehnäjauhoja

  • 1 1/2 dl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 3 1/2 dl  sokeria

  • 2 rkl  vanilliinisokeria

  • 1 tl  soodaa

  • 2 tl  leivinjauhetta

  • 250 g  margariinia

  • Pohja
  • 1/2  annosta muruseosta

  • muna

  • 2 dl  piimää tai maustamatonta jogurttia

Ananas-juustokakku


jälkiruoat, leivonta

Valmistus

1. Kaada ananasmurska siivilään valumaan. Sekoita tuorejuuston joukkoon munat ja sokerit. Lisää valunut ananas ja sekoita tasaiseksi.

2. Sekoita muruseoksen kuivat aineet keskenään. Lisää pehmeä margariini ja nypi tasaiseksi muruksi.

3. Valmista pohja: Ota puolet muruseoksesta toiseen kulhoon. Lisää muna ja piimä ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperin päälle uunipannulle.

4. Levitä täyte taikinan päälle. Ripottele pinnalle jäljellä oleva muruseos. Paista 200 asteessa noin 20–25 minuuttia.

  • fb1
  • twit