img

Ainekset

  • Mangokiisseli
  • 1 prk  säilykemangoa (425 / 250 g)

  • 3 1/2 dl  vettä

  • 1/2 dl  sokeria

  • 2 1/2 rkl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 1/2 dl  vettä

  • Maitokiisseli
  • 5 dl  maitoa

  • 1/2 dl  sokeria

  • 2 1/2 rkl  perunajauhoja

  • 1 tl  vanilliinisokeria

Mango-kerroskiisseli

4-5 annosta
jälkiruoat

Valmistus

1. Valuta säilykemango siivilässä. Soseuta mango esim. sauvasekoittimella. Laita mangosose, vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (1/2 dl) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

2. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä. Sirottele valmiin kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.

3. Sekoita kaikki maitokiisselin ainekset kylminä kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Sirottele valmiin kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.

4. Annostele kiisselit tarjoiluastioihin. Kaada pohjalle kerros maitokiisseliä ja päälle mangokiisseliä.

  • fb1
  • twit