img

Ainekset

  • Kiisseli
  • 5 dl  marjoja

  • 7 dl  vettä

  • 1 1/2 dl  sokeria

  • 4 rkl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 1 dl  vettä

  • pinnalle  sokeria

Marjakiisseli

4-5 annosta
jälkiruoat, gluteeniton

Valmistus

1. Mittaa marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi (jos käytät herukoita tai puolukoita, keitä muutama minuutti).Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (1 dl) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

2. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä. Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria. 

  • fb1
  • twit