img

Ainekset

  • Kakku
  • 200 g  margariinia

  • 3 dl  sokeria

  • munaa

  • 1 1/2 dl  vehnäjauhoja

  • 2 dl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 2 tl  leivinjauhetta

  • 2 tl  vanillliinisokeria

  • 2 dl  kuorellista appelsiinimarmeladia

  • Kuorrutus
  • appelsiinin raastettu kuori

  • 2 rkl  appelsiinin mehua

  • 100 g  margariinia

  • 3 1/2 dl  tomusokeria

  • 2 tl  vanilliinisokeria

  • 1 rkl  kaakaojauhetta

Suklaakakku

25-30 palaa
jälkiruoat, leivonta

Valmistus

1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.

2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.

3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.

  • fb1
  • twit