Ainekset
Kakku
-
200 g margariinia
-
3 dl sokeria
-
4 munaa
-
1 1/2 dl vehnäjauhoja
-
2 dl Kolmen Konstin perunajauhoja
-
2 tl leivinjauhetta
-
2 tl vanillliinisokeria
-
2 dl kuorellista appelsiinimarmeladia
Kuorrutus
-
1 appelsiinin raastettu kuori
-
2 rkl appelsiinin mehua
-
100 g margariinia
-
3 1/2 dl tomusokeria
-
2 tl vanilliinisokeria
-
1 rkl kaakaojauhetta
Suklaakakku
25-30 palaa
jälkiruoat, leivonta
Valmistus
1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.
2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.
3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.