img

Ainekset

  • Pohja
  • 3 1/2 dl  gluteenitonta jauhoseosta

  • 1 1/2 dl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 2 tl  leivinjauhetta

  • 1/2 tl  suolaa

  • 2 dl  vettä

  • 1/2 dl  rypsiöljyä

  • Kastike
  • 200 g  tomaattimurskaa

  • 1 prk  tomaattipyrettä (70 g)

  • 2 rkl  sweet chili kastiketta

  • 1/2 rkl  hunajaa

  • 1 tl  sinappia

  • 1/2 tl  rouhittua mustapippuria

  • 1/4 tl  cayennepippuria

  • 1/4 tl  chilijauhetta

  • 1/2 tl  suolaa

  • 600 g  hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita, currya, broilermaustetta

  • Pinnalle
  •   ananaspaloja, juustoraastetta

Broiler-ananaspizza

Uunipellillinen
ruuanlaitto, jälkiruoat, gluteeniton

Valmistus

1. Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla. Mausta currylla ja broilermausteella.

2. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.

3. Sekoita pohjataikinan kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina leivinpaperin välissä uunipellille.

4. Levitä kastike pizzapohjan päälle. Ripottele päälle paistetut broilersuikaleet, ananaspalat ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.

  • fb1
  • twit