img

Ainekset

  • 4 kpl  marinoituja kalkkunan rintafileitä

  • 2 rkl  margariinia tai öljyä

  • Kastike
  • 1 tlk  säilykepersikkaa (425/240 g)

  • 2 dl  pannun huuhdelientä

  • kanaliemikuutio

  • 1/4 tl  jauhettua mustapippuria

  • 1 dl  ruokakermaa

  • 1 tl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 1 rkl  vettä

Kalkkunafile ja kastike

4 annosta
ruuanlaitto, gluteeniton

Valmistus

1. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois fileiden pinnalta. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista fileet nopeasti.

2. Pane ruskistetut fileet uunivuokaan. Huuhdo paistinpannu vedellä ja kaada huuhdeliemi uunivuokaan. Peitä fileet foliolla ja kypsennä uunissa 175 asteessa 15–20 minuuttia.

3. Soseuta persikat sauvasekoittimella.

4. Siivilöi uunivuoan liemi kattilaan. Lisää vettä, jos lientä on vähemmän kuin 2 dl. Lisää kattilaan soseutetut persikat, kanaliemikuutio, mustapippuri ja kerma. Keitä noin 5 minuuttia.

5. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Kaada seos ohuena nauhana kuumaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Tarjoa kastike fileiden kera.

  • fb1
  • twit