img

Ainekset

  • 8 dl  maitoa

  • 2 dl  Helmi-perunasuurimoita

  • 3/4 tl  suolaa

  • 1 rkl  voita tai margariinia

  • 2 rkl  sokeria

  • 2 tl  vanilliinisokeria

  • kananmunaa

Helmivanukas

5 annosta
jälkiruoat, gluteeniton

Valmistus

1. Ripottele kiehuvaan maitoon suurimot. Keitä hiljalleen sekoittaen 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja hauduta kannen alla vielä 1-2 minuuttia. Mausta suolalla ja voinokareella.

2. Lisää puuroon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi.

3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä puolukkakiisselin kera. 

  • fb1
  • twit