img

Ainekset

  • 1 dl  Helmi-perunasuurimoita

  • 2 dl  piimää

  • ½ dl  perunahiutaleita

  • ½ dl  Kolmen Konstin perunajauhoja

  • 1 ½ tl  leivinjauhetta

  • ½ tl  suolaa

  • 50 g  pehmeää margariinia

Teeleivät

6 kpl
jälkiruoat, gluteeniton

Valmistus

1. Lisää perunasuurimot piimään ja anna turvota noin 30 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon muut ainekset. Taputtele taikinasta perunajauhotetuin käsin kuusi ohutta leipästä uunipellille leivinpaperin päälle. Pistele leipien pinta haarukalla.
Vinkki: Voitele leipäset kevyesti öljyllä ja sirottele pinnalle unikonsiemeniä tai sormisuolaa ja oreganoa.

3. Paista uunissa 225 asteessa 10–15 minuuttia. 

  • fb1
  • twit