img

Ainekset

  • 140 g  perunasuurimo

  • 1500 g  kasvissuikale, tai esim. punajuurisuikale, pakaste

  • 180 g  sipuli, kuutioitu

  • 210 g  sinihomejuusto muru

  • 1 g  mustapippuri, jauhettu

  • 1 g  timjami, kuivattu

  • Liemi
  • 820 g  ruokakerma

  • 630 g  vesi

  • 20 g  suola

Kasviskiusaus

½-65 GN- vuoka, 10 annosta, á 300g
ruuanlaitto, gluteeniton

Valmistus

Suurimot toimivat hyvin sitovana ja saostavana ainesosana laatikkoruoissa, joissa esimerkiksi pakastekasviksista irtoava neste aiheuttaa ruoan rakenteen vetisyyttä. Suurimot on helppo sekoittaa muiden raaka-aineiden mukaan.

1. Sekoita perunasuurimot, kasvissuikaleet, sipulikuutio, sinihomejuusto muru ja mausteet kulhossa.
2. Valmista liemi sekoittamalla kerma, vesi ja suola.
3. Siirräs seos GN-vuokaan ja kaada liemi päälle
4. Paista kiertoilmauunissa 175 °C noin 1 tunti. Painele pintaa paiston alkuvaiheessa lastalla.

Raakapaino: 3500 g
Kypsäpaino: 3000 g

  • fb1
  • twit