img

Ainekset

  • Perunasuurimoseos
  • 180 g  perunasuurimo

  • 1400 g  vesi

  • 40 g  kasvisliemijauhe

  • 25 g  rypsiöljy

  • Kasvikset
  • 400 g  porkkana

  • 200 g  parsakaali

  • 200 g  sipulikuutio

  • 1160 g  keitettyjä perunasuurimoita

  • 50 g  rypsiöljy

  • 4 g  curry-mausteseos, jauhettu

  • 0,8 g  mustapippuri

  • 1,2 g  suola

  • vaihtoehtoisesti
  • 800 g  valmista pientä kasviskuutiota

Kasvislisäke

13 annosta, á 150g
ruuanlaitto, gluteeniton

Valmistus

Perunasuurimoita voit käyttää vaihtoehtona couscousille, riisille tai pastalle. Kasvislisäke käy kalalle, kanalle, lihalle tai ihan sellaisenaan kasvisruokana. Lisäke säilyttää rakenteen hauteessa säilytyksen ajan.

Perunasuurimoseos

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvisliemijauhe sekä öljy veteen. 
2. Lisää suurimot joukkoon ripotellen ja samalla sekoittaen. 
3. Keitä seosta välillä sekoittaen noin 8 minuuttia. 
4. Siirrä seos pois levyltä ja anna tekeytyä noin 10 minuuttia

Kasvikset

1. Pilko porkkana, parsakaali ja sipuli pieniksi palasiksi.
2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset pannulle ja kääntele lastalla muutama minuutti. Mausta currylla, mustapippurilla ja suolalla. 
3. Lisää lopuksi keitetty perunasuurimoseos kasvisten joukkoon ja kuumenna seos.

  • fb1
  • twit